STEAG PERSONALIZAT

STEAG PERSONALIZAT

STEAG PERSONALIZAT. Din 2005 deținem tehnologie ce permite realizarea imaginilor full-color pe suporturi cu diverse lățimi (lățimea maximă=137 cm), cu rezoluții de până la 1440*1440 dpi. Listările se execută la rezoluție înaltă, calitatea fiind comparabilă cu imaginile fotografice. Imaginile pot fi tipărite pe o gamă largă de suporturi: poliplan, autocolant, material steag, hârtie.

Steagurile se execută pe un material poliester 100% cu greutatea de circa 110 g/mp, are o bună rezistentă în orice condiții atmosferice și este stabil UV. Tensiunea la rafalele de vânt este aprox. 1042 kN/mp, permeabilitatea aerului: 950 l/min pe dmp. Se spăla la o temperatură de maxim 40A° C, se călca la rece, nu se stoarce și nu se folosesc înălbitori la spălare. Steagurile se livrează cu tiv și/sau capse pe contur sau buzunare pentru bare metalice, după cerințele beneficiarului.

STEAGURILE PERSONALIZATE se pot realiza cu numele companiei sau orice imagine în policromie pusă la dispoziție de către beneficiar:
  • Romania
  • Uniunea Europeana
  • NATO
  • Steagurile Lumii
  • Steaguri Organizații Internaționale
  • Steaguri personalizate cu logo-ul companiei, sigla Primăriei, Consiliului Județean, Instituția Prefectului, etc.

Comanda minimă este de 1 bucată. Pentru execuția acestora, este necesară furnizarea de către beneficiar a graficii ce se dorește reprodusă la o rezoluție de minim 300 dpi.

Pentru orice alte detalii sau informații suplimentare vă rugăm să ne contactați »

Related Posts